23e Bluestime Nunspeet op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei 2020

Foto: archief RTV Nunspeet

Ook dit jaar is het weer twee dagen genieten van live muziek op het marktplein en in de horeca van Nunspeet. De coordinatoren Peter van Renselaar, Bertus Walda, Richard Drost en Harry Huisman hebben – in samenwerking met de deelnemende horeca – weer een mooie en afwisselende line-up vastgesteld.

Het podium op het marktplein zal dit jaar groter en overkapt zijn waarbij het publiek bij regen ook droog kan staan. Door de aanwezige horeca op het marktplein kunnen de muziekliefhebber onder genot van een hapje en een drankje genieten van de livebands op het podium.

Op vrijdag 29 mei klinkt de bluesmuziek op het marktplein en in de horeca. Dit jaar geven de coordinatoren lokale/regionale muzikanten ook weer de gelegenheid om op het hoofdpodium te spelen, dit keer zijn dat LUKES and the BRAINS uit Nunspeet/Putten. Daarna kan het publiek genieten van twee topbands; TALKIN’ BLUES en THE JUKE JOINTS. In de horeca oa LITTLE BOOGIE BOY BLUESBAND, THE VELDMAN BROTHERS, HANDY JOE AND THE BOOGIE KEARLS en THE MARBLE TONES. Zaterdagmiddag 30 mei wederom livemuziek op het marktplein, dan soul-, blues-/rockmuziek van de LOUIS WINDZAK SOULBAND. Deze Nederlandse/Surinaamse zanger en zijn zeven gedreven muzikanten spelen vette onversneden sixties-soul.

De 23e Bluestime wordt afgesloten met THE STONES SESSIONS. Dit is geen saaie stoffige coverband met pruikjes maar jonge muzikanten die vol overgave duiken op alles wat de Stones met zich meebrengen. Dankzij de sponsoren en de deelnemende horeca zijn alle optredens weer GRATIS toegankelijk.

Informatie en volledig programma op www.bluestime-nunspeet.nl