Alle voorstellingen t/m 1 april geannuleerd bij Veluvine Nunspeet

Foto: Veluvine Nunspeet

Bij Veluvine nemen we de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers én bezoekers zeer serieus. Donderdag 12 maart hebben wij via de persconferentie van minister-president Rutte rondom het Coronavirus, vernomen dat alle evenementen boven de 100 personen moeten worden afgelast.

Op basis hiervan is het besluit genomen om ALLE theater- en filmvoorstellingen tot en met woensdag 1 april te annuleren. Voor alsnog blijft ons gebouw geopend en wordt er per activiteit, in overleg met betrokken organisaties, gekeken wat wel/niet door zal gaan. Het gebouw is voorals dagelijks geopend van 8.00 uur tot circa 22.00 uur. Ook blijven ons kantoor en kaartverkoopbalie gewoon bereikbaar volgens de normale openingstijden.

We gaan nu eerst alle energie steken in het proberen te verplaatsen van de voorstellingen die in deze periode plaatsvinden. We brengen je later deze week via de website en persoonlijk per mail op de hoogte over eventuele verdere consequenties. Als het echt niet lukt om een voorstelling te verplaatsen, dan krijg je vanzelfsprekend bericht over de verdere afhandeling van de kaarten.

Update rondom de voorstellingen:

  • Voorstelling van Pieter Derks op 26 maart wordt verplaatst naar zaterdag 9 mei 2020.

Andere geannuleerde activiteiten vanwege het Coronavirus:
• Nuborgh College Veluvine Grote Avond op 18 maart wordt verplaatst, datum n.n.b.
• Pubquiz Jubileum SWN op 19 maart wordt verplaatst naar 17 september 2020.
• Opening Expositie Veluvine Cultuur 28 maart wordt verplaatst, datum n.n.b.