Computer Service Mensink bestaat 25 jaar

Computer Service Mensink. Foto: RTV Nunspeet

Computer Service Mensink aan De Laan bestaat dit weekend 25 jaar. Dit jaar zonder koffie, gebak en slingers. Hennie heeft er in deze periode bewust voor gekozen om aan het 25 jarig bestaan van de zaak geen ruchtbaarheid te geven. Dit in verband met de drukte die dan in en rondom de winkel aan De Laan kan ontstaan. Wel gaat Hennie het samen vieren met zijn vrouw en kinderen.

Hennie begon 25 jaar geleden met het verbouwen van de garage van zijn vader aan de Jan Topweg. Hennie vertelt dat je toen nog een plan van aanpak moest sturen naar de kamer van Koophandel. Daarop belde Hennie de Kamer van Koophandel met de mededeling dat hij 10.000 gulden op zijn zakelijke rekening wilde zetten. Is het op zei Hennie, dan hebben wij het verkeerd gedaan. Nu 25 jaar later bestaat Hennie nog steeds met zijn zaak aan De Laan en heeft hij een bloeiende zaak.

Computer Service Mensink heeft jarenlange ervaring met het bouwen, repareren en installeren van personal computers en randapparatuur. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in de aanleg, configuratie en beveiliging van ADSL en (draadloze)netwerken.

Op dit moment werkt Computer Service Mensink met een minimale capaciteit en nemen ze in de winkel extra voorzorgsmaatregelen zoals voldoende afstand en het extra schoonmaken van apparatuur welke in ontvangst wordt genomen.

Computer Service Mensink                                                                                             Laan 53
8071 JH Nunspeet