Corona-Crisis Hulp Nunspeet

Op 16 maart 2020 zijn Annemieke Bredeweg (20) en Isa Vijsma (20), van start gegaan met Corona-Crisis Hulp Nunspeet. Dit naar aanleiding van een groter, landelijk initiatief wat we op internet voorbij hebben zien komen.

Het landelijke initiatief was vooral gericht op mensen die vlakbij of in een grote stad wonen. Het leek Annemieke en Isa daarom een goed idee om dit ook op te zetten voor de inwoners van Nunspeet. Allereerst zijn ze van start gegaan met het bouwen van een website. Via deze website kunnen mensen zich op een eenvoudige manier aanmelden. Mensen die hulp zoeken, maar ook mensen die hulp willen bieden.

In de eerste 24 uur hebben Annemieke en Isa ontzettend veel aanmeldingen ontvangen, hier zijn ze erg blij mee. Dit komt voornamelijk door het Facebook-bericht, welke massaal gedeeld en geliket werd. Tevens hebben ze erg veel positieve reacties ontvangen op het initiatief.

Inmiddels zijn Annemieke en Isa benaderd door gemeente Nunspeet en diverse welzijnspartijen, die hun hulp aanbieden. Op dit moment zijn zij in overleg over wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Samen staan we sterker!

Bent u iemand die hulp nodig heeft, of zou u graag iemand willen helpen? Neem dan vooral contact met Annemieke en Isa op via: coronacrisishulpnunspeet@gmail.com of kijk op de website https://coronacrisishulpnu.wixsite.com/coronahulpnunspeet.

In een crisis als deze moeten we elkaar helpen waar we kunnen!