De Stoof laat oude tijden herleven

Hoewel eetcafé de Stoof aan de Harderwijkerweg in Nunspeet altijd al een nostalgie uitstraling had is dat met een verbouwing nog sterker geworden. Het cafetariagedeelte is opgeheven en omgevormd tot een sfeervolle eetkamer, waarvan de inrichting doet denken aan opoe’s huiskamer. Er is gebruik gemaakt van de bestaande oude tegeltjes en de inrichting doet denken aan de jaren ’50.

Er is zelfs een tafel beschikbaar in de opkamer. Dat alles wordt nog versterkt door diverse brocante spulletjes. Met de toevoeging van dit gedeelte komt er meer plaats voor de gasten. Loekie:,,Hoewel het al in de weekenden erg druk is weten toch veel mensen nog niet dat de Stoof een eetcafé is, maar dat zijn we al heel lang. Velen denken nog steeds aan een café-disco van vroeger, die vol zat met militairen, maar die tijd ligt ver achter ons. Wat wel waar is, is dat we qua inrichting niet met de tijd zijn meegegaan, maar juist dat is de charme van de Stoof en daar hebben we nu nog een schepje bovenop gedaan met opoe’s huiskamer.

We zijn op vrijdag 12 april opengegaan en woensdag 17 april van 16-18 uur kan ieder even komen kijken en genieten van een hapje en drankje”. Op de menukaart staan nog foto’s van vroeger, maar de dames Loekie en Trudy willen nog graag in bezit komen van meer oude foto’s, ook van vóór het eetcafé. Daarmee kan de nostalgische sfeer nog verder worden verhoogd.