Druk bezochte nieuwjaarsreceptie Buurtvereniging Hulshorst

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de Buurtvereniging Hulshorst is de eerste ledenpas uitgereikt aan Jaap Groothuis. Lid van de vereniging maar ook wethouder van de gemeente Nunspeet.

In zijn nieuwjaarstoespraak gaf voorzitter Ruud van der Horst aan dat de laatste twee maanden van 2019 heftig zijn geweest vanwege de renovatie van de Harderwijkerweg. Dat heeft gemaakt dat het bestuur regelmatig in overleg is geweest met de gemeente en de uitvoerder.

In 2020 zullen de activiteiten van de buurtvereniging vrijwel gelijk zijn aan het afgelopen jaar. Nieuw is wel een rit voor oldtimers in mei. Verder staan activiteiten in het teken van 75 jaar bevrijding, zoals Koningsdag. Dit jaar wordt ook een groter beroep gedaan op vrijwilligers. Onder meer voor het maken van nestkastjes om zo de eikenprocessierups terug te dringen. Voor de kosten gaat een beroep worden gedaan op het fonds vitale kernen.

De ledenpas is ingevoerd om aan niet-leden een extra bijdrage te kunnen vragen voor activiteiten. De pasjes zijn de komende twee dinsdag- en donderdagavonden af te halen door leden in het dorpshuis De Wieken tussen 19:00 en 20:00 uur.