Gezellige kampvuuravond bij Scouting Nunspeet

Foto: Scouting Nunspeet

De Scouting Nunspeet organiseerde zaterdag 5 oktober voor de derde keer op rij een kampvuuravond voor kinderen van 5 tot en met 11 jaar. De avond stond in teken van de Kinderboekenweek.

Bij het warme, gezellige kampvuur verzamelt een grote groep kinderen. Vol enthousiasme laten de kinderen die lid zijn van Scouting Nunspeet hun broertjes, zusjes en vriendjes zien waar zij elke zaterdag te vinden zijn. Wanneer voorlezer Anne bij het vuur komt, wordt het stil en luisteren de kinderen aandachtig.

Het verhaal dat voorgelezen wordt, hoort bij het thema van de Kinderboekenweek 2019: ‘Reis mee!’ De kinderen horen over de spannende reis door de ruimte van André het astronautje en alle avonturen die hij daar meemaakt. Na het verhaal zingt iedereen uit volle borst mee met de kampvuurliedjes. Misschien wel het állerleukst kwam daarna: marshmallows roosteren op het vuur! Onder de sterrenhemel en met een marshmallow boven het vuur, spraken de kinderen na over het spannende verhaal.

Scouting Nunspeet vond het een geslaagde avond. Het was leuk om te zien dat er veel familie en vriendjes mee waren naar de kampvuuravond. Ook een keertje komen kijken bij Scouting Nunspeet? Gezellig! Kijk eens op scoutingnunspeet.nl. Je mag drie keer vrijblijvend meespelen.

Foto: Scouting Nunspeet