Golfen voor het goede doel AirForYou

Ook dit jaar was er weer op de Golfbaan Het Rijk van Nunspeet, het AirForYou Golftoernooi! Een mooie dag om zo samen voor het goede doel te beleven.


Dit evenement wordt georganiseerd omdat onderzoek en hulp aan kinderen met deze verschrikkelijke Taaislijmziekte (Cystic Fibrosis) nog steeds heel erg hard nodig is! Gelukkig zijn er al veel ontwikkelingen gaande omtrent nieuwe medicijnen zodat de gemiddelde levensduur van een kind steeds langer wordt. Daar zijn wij erg dankbaar voor en geeft ons de motivatie om ons nóg meer in te zetten voor deze stichting!


Het Epilepsiefonds spreekt bijna voor zichzelf, maar hoe vaak worden kinderen met epilepsie niet vergeten? Ook dit fonds heeft het geld heel hard nodig! Wij worden door bezuinigen in de zorg gedwongen om dit soort fondsen en stichtingen te ondersteunen zodat zij de juiste hulp kunnen blijven bieden.

 

Op deze dag werden de golfers naast het spelen op een van de mooiste golfbanen in Nederland, culinair verwend in de baan maar ook daarbuiten!

 

Aan het einde van de dag was er nog een mooie en bijzondere veiling voor het goede doel AirForYou.