Kringloop De Cirkel geeft € 25.000,- weg op schenkingsavond

Alle organisaties met een mooi bedrag naar huis. Foto: RTV Nunspeet

Vrijdagavond was er in de Duiventil in Nunspeet weer de jaarlijkse schenkingsavond van Kringloop De Cirkel. Voor diverse stichtingen en verenigingen een spannende avond. Ze waren door de Kringloop De Cirkel uitgenodigd om naar de schenkingsavond te komen en zouden een geldbedrag in ontvangst mogen nemen, maar afwachten was hoeveel.

Martin Juffer opende de avond en heette iedereen van harte welkom. In het bijzonder de vrijwilligers van De kringloop. Veel verzoeken waren er bij De kringloop ingediend en 20 werden er beloond met een geldbedrag van € 250,- tot € 5000,-. De toekenning werd speciaal gedaan door een kiescommissie waarvan de leden onafhankelijk van elkaar keuzes en bedragen bepaalden. In totaal werd er op deze avond € 25.000,- uitgedeeld. Dat is € 5000,- meer dan vorige jaar.

Wethouder van den Berg was deze avond ook aanwezig en stipte het belang van het recycle van dingen aan. En vindt dat een gedeelte na aftrek van de vaste kosten, wat door de 60 vrijwilligers bijeen is gewerkt, teruggegeven wordt aan de gemeenschap.

Alle ontvangers waren erg blij met de giften van De Kringloop.

Kiescommissie en het bestuur. Foto: RTV Nunspeet
Het bestuur Foto: RTV Nunspeet