Meerdere kringkampioenen voor de Nunspeetse Ruiterclub!

Foto: Nunspeetse Ruiterclub en Ponyclub Klein Maar Dapper

In het afgelopen winterseizoen hebben de dressuurruiters van de Nunspeetse Ruiterclub tijdens drie selectiewedstrijden van de kring Noord Oost Veluwe en Flevoland hun best gedaan om een ticket te bemachtigen voor de regiokampioenschappen van Gelderland. De regiokampioenschappen vinden dit seizoen plaats op 17 en 18 januari 2020 in Hierden en Hulshorst.

Tijdens de laatste selectiewedstrijd, die plaatsvond op 4 januari 2020, hebben de dressuurruiters voor de laatste keer kunnen strijden voor een startplek tijdens deze kampioenschappen. Dat deden zij niet zonder succes! De Nunspeetse Ruiterclub is maar liefst vier kringkampioenen rijker. Zij hebben in hun klasse het beste weten te presteren over de drie selectiewedstrijden.

Kringkampioen, en daarmee ook afgevaardigd naar de regiokampioenschappen, zijn Stefanie Waaijenberg met Joyfull in de klasse L1, Kimberly Pap met Just A Dream in het M1, Kimberly Pap met Turfhorst Jersey in de M2 en Diana Vinke met Grandissimo in de klasse Z2.

Tevens mogen afreizen naar de regiokampioenschappen: Gerrit Morren met Janine in de klasse L1, Stefanie Waaijenberg met Just Enjoy in het L2, Diana Vinke met Juventus en Corinda Luttjeboer met I-go DC in het M1 en in de klasse ZZL mag Melissa van der Landen met Elvera van het Rodeland de verenging gaan vertegenwoordigen.

Foto: Stefanie Waaijenberg
Foto: Kimberly Pap
Foto: Diana Vinke