Nunspeets uitvaartbedrijf krijgt predicaat Eerlijke Uitvaarten

Via Humana, een Nunspeetse uitvaartverzorgingsbedrijf heeft een “Eerlijke Uitvaarten” predicaat in ontvangst genomen. 

Een uitvaartverzorger met het Eerlijke Uitvaarten-predicaat is iemand die men helemaal kan vertrouwen. In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, rekent een uitvaartverzorger met het Eerlijke Uitvaarten Keurmerk één tarief voor zijn of haar complete dienstverlening. Al het andere dat wordt ingekocht voor de uitvaart van uw dierbare wordt 1-op-1 doorberekend. Dus zonder marges, toeslagen, winstopslag of hoe dat ook genoemd wordt.

Kortom, de kist, de kaarten, bloemen, de koeling, schaarwagen, vervoer, alles tegen de inkoopprijzen van de uitvaartverzorger. Anders heeft de uitvaartverzorger immers belangen bij uw keuzes.

Op verzoek kan de uitvaartverzorger zijn inkoopfacturen ook laten zien. Dat is transparant, dat is eerlijk.

Dirk Timmer, eigenaar van Via Humana is erg blij met het predicaat. ”Via Humana is nu de enige in de regio met het predicaat “Eerlijke Uitvaarten”. Voor alle partijen moet het ‘goede gevoel’ leidend zijn. Voor de uitvaartverzorger het gevoel dat deze goed en op een eerlijke manier heeft kunnen helpen en voor de nabestaanden dat zij zich goed geholpen voelen. Wij werken vanuit ons hart, de belangen van de nabestaanden zien en zorgen dat deze zo goed mogelijk behartigd worden. Zonder enig voorbehoud.”