Oog in oog met de wolf in Bezoekerscentrum Nunspeet

Foto: Pixabay

De kranten hebben er de afgelopen maanden bol van gestaan: de wolf is weer terug in Nederland! Er zijn nu acht wolven in Nederland: een paartje op de Noord-Veluwe met vijf jongen en een wolvin op de Midden-Veluwe.

Na 150 jaar weg te zijn geweest, is het heel bijzonder dat er weer een roedel in Nederland is. Maar hoe goed kennen we de familie wolf eigenlijk?

Vanaf 20 december 2019 start de expositie ‘WOLF’ in Bezoekerscentrum Nunspeet. In de expositie maken bezoekers kennis met de vele gezichten van dit bijzondere dier. De expositie is opgericht door Stichting Natuureducatie en Informatie Veluwe (SNIV).

Toegang expositie

Expositie WOLF is vanaf 20 december 2019 te zien bij Bezoekerscentrum Nunspeet aan de Plesmanlaan 2. Toegangsprijs € 2,-. Kinderen tot 4 jaar gratis. Het bezoekerscentrum is op woensdag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur en donderdag t/m zondag van 10 uur tot 17 uur. In de schoolvakanties elke dag geopend van 10 uur tot 17 uur. Check voor het activiteitenprogramma www.bezoekerscentrumnunspeet.nl