Oud en nieuw feest in Hulshorst

Met als thema ‘Mooi, dai d’r bin’ werd in de nacht van oud en nieuw door het comité Oud en Nieuw in Hulshorst weer de mogelijkheid geboden om met elkaar als dorpsgenoten de beste wensen te doen toekomen.

Het is voor de vierde keer dat het feest werd gehouden in de tent op het terrein van de familie De Zwaan aan de Harderwijk. In het verleden werden er tijdens de jaarwisselingen de nodige vernielingen aangericht in Hulshorst. Het werd zelfs zo erg dat de mobiele eenheid paraat werd gehouden om bij ongeregeldheden snel uit te kunnen rukken. Het organiserend comité is blij dat er sinds het feest wordt gehouden geen enkele keer meer sprake is geweest van vernielingen.

Het was een feest voor jong en oud,  iedereen uit de buurt kwam om nieuw jaar te wensen. Op het eind van het feest werd er beslist wie de sterkste man van 2020 in Hulshorst zou zijn. De strijd ging tussen Lammert de Zwaan en buurman Hans Vis. Lammert won de wedstrijd en hij werd de sterkste man van Hulshorst 2020.

”Wij als comité zijn weer dik tevreden en wij kijken weer uit naar het oogstfeest. Iedereen bedankt voor je komst,” zo laat Andre Hop weten.