Ponyclub Klein Maar Dapper levert vijf Kringkampioenen

Foto: Gemaakt door Wilma Frentz.

Zaterdag 6 juli vond de afsluitende wedstrijd, onder mooie omstandigheden, plaats op het eigen terrein. Hier vielen de beslissingen, wie er door mochten naar de Gelderse Kampioenschappen en wie niet.

Grote topper was Fleur Hillen die met Bonfire in de Cat. B zowel in de B-dressuur als in het B-springen kringkampioen werd. Een super prestatie waar ze heel trots op mogen zijn, aldus de ponyclub.

Sinds kort vormen Mirne Berends en Ashmir ook een combinatie die uitkomt voor onze club. Zij wisten het kringkampioenschap in de B-dressuur Cat. C in de wacht te slepen. Dit is een echte all-round-combi, want ze staan ook nog reserve voor het B-springen.

Estelle van Werven was dolblij dat ze met haar Shakira kringkampioen werd in de B-dressuur Cat. E. Dit deden ze door heel knap 2 x de 1e plaats te pakken.

Lisa El Hayek toonde lef door halverwege het seizoen met Igor over te gaan van de L2-dressuur naar het M1. Ze presteerde het om 2 x 1e te worden en dús kringkampioen.

Dan zijn er nog een aantal amazone’s die in hun categorie door mogen naar de Gelderse.

Voor de B-dressuur zijn dit: Alisa van Bommel met Idse en Ilse Mol met Leroy Beaulieu

Voor het M-springen: Marjolein Schaftenaar met Surprise Limited Azmiroff en Alice Weijman met Carrick  

De reservebank is helemaal goed gevuld met voor de dressuur; Liandrie Peek met Speedy (B), Isabelle Vriesema met April’s Princess (L2), PetricePolinder met Undercover’s Doortje (L2), Elise Jansen met Uncle Sam (M1)

Voor het springen: Mirne Berends met Ashmir (B), Petrice Polinder met Undercover’s Doortje (L) en Amber Vriesema met Zaragossa (L)

Op 3 augustus hoopt een hele stoet richting Zieuwent af te reizen voor de kampioenschappen en de nodige prijzen in de wacht te slepen.