Sfeervol Winterlicht in Elspeet

Foto´s: Albert Goeree - RTV Nunspeet

Het was woensdagavond 18 december genieten in Elspeet. Ook hier was samen met de ondernemers door Nunspeet uit de Kunst Winterlicht georganiseerd. En dat mag een succes worden genoemd. De middenstand en de horeca hebben daaraan volop bijgedragen met sfeervolle verlichting en heerlijke proeverijen.

Bij alle horecagelegenheden werd (kerst)muziek ten gehore gebracht, door leden van de fanfare, (Op de Brink) keyboard met panfluit (Pannenkoekenhuis 1760) en harp (’t Edelhert) Daarbij kon het publiek genieten van poffertjes, warme chocolademelk, soep en stoofvlees. En voor de kinderen was er bij Bakker Piet een kleurplaat en mochten ze bij het Edelhert zelfs een cadeautje uitzoeken. En natuurlijk branden er meerdere vuurkorven waar de kinderen marshmallows konden smelten.

Het was op meerdere plekken goed toeven en een gezellig gebeuren. Bijzonder was de gelegenheid om met een serie koetsen achter een trekker door het dorp te rijden, hetgeen voor velen een leuk vermaak was. Winterlicht Elspeet is voor herhaling vatbaar.