Stella genomineerd voor Beste Winkelketen

De kanshebbers voor de Beste Winkelketen van Nederland 2019-2020 zijn op 12 augustus bekendgemaakt. In de afgelopen maanden zijn meer dan 500 retailers door ruim 220.000 consumenten beoordeeld.

E-bikefabrikant Stella is met haar landelijke dekking aan E-bike Testcenters genomineerd voor Beste Winkelketen in de categorie Fietsen. Andere kanshebbers in deze categorie zijn Bike Totaal en Fietsenwinkel.

Prijs belangrijkste
De consument geeft bij de beoordeling van haar favoriete winkelketen onder andere een oordeel over de prijs, het assortiment, de betrouwbaarheid, de service en kwaliteit. De prijs blijkt dit jaar opnieuw het belangrijkste aspect, gevolgd door de samenstelling van het assortiment en kwaliteit van de producten.

Trotse woordvoerder van Stella
“Er wordt dagelijks met meer dan 500 mensen gewerkt aan één doel: optimaal fietsplezier voor alle (potentiële) klanten. Als de consument je opnieuw nomineert voor ‘Beste winkelketen’, dan is dat een enorm compliment. Hier zijn we bij Stella trots op.” vertelt Johan Makaske, woordvoerder van Stella.

De bekendmaking van de categoriewinnaars vindt plaats op dinsdag 17 september. Donderdag 31 oktober wordt bekendgemaakt wie uiteindelijk de ‘Retailer of the Year 2018-2019’ is.