Buurtzorg Nunspeet: Tekeningen maken voor cliënten en ouderen

Foto: Buurtzorg Nunspeet

Inmiddels is Nederland al een paar weken dagelijks in de ban om het corona virus. Steeds worden er nieuwe maatregelen genomen om samen dit virus waar kan te beperken. Op 15 maart werd de mededeling gedaan dat de scholen gingen sluiten, hierop kwam het idee om te vragen of kinderen een mooie tekening/kaart wilden maken voor onze clienten.

Onze clienten zijn kwetsbaar en zijn hierdoor een risicogroep. Spontaan bezoek ontvangen van kinderen/kleinkinderen is nu niet mogelijk. Dagbestedingen of uitjes naar de hobbyclub gaan voorlopig niet door. Hierdoor kunnen onze clienten wel een opkikker gebruiken.

Inmiddels is er massaal post door de brievenbus van Buurtzorg Nunspeet gekomen aan de Oenenburgweg 86. Clienten zijn ontroerd door de mooie tekeningen en kaarten met mooie opbeurende teksten erin geschreven van kinderen uit elke leeftijdscategorie. Wij als medewerkers van Buurtzorg Nunspeet worden ontroerd door deze aandacht die er is voor onze clienten en voor ons.

Het zijn bijzondere tijden voor ons team en voor elke zorginstelling en wat waardevol om dan te weten dat er door dorpsgenoten aan ons gedacht wordt in welke vorm dan ook! Een reep chocolade door de brievenbus, of een bos bloemen voor de deur op verschillende manieren wordt er aan ons gedacht! Onze brievenbus blijft openstaan.

De tekeningen en kaarten zullen wij blijven rond delen op een veilige manier. Voor ons ook echt de oproep aan iedereen blijf thuis als u niet weg hoeft!

De tekeningen en kaartjes kunnen gestuurd worden naar:

Buurtzorg Nunspeet, Oenenburgweg 86, 8072 GM Nunspeet

De tekeningen en kleurplaten worden op een verantwoorde manier verwerkt. De Buurtzorg Nunspeet laat ze 24 uur in isolatie liggen.

Foto: Buurtzorg Nunspeet