Trimzwemmers Z. &. P. C. Nunspeet komen weer in actie tijdens de 11 steden zwemtocht

Foto: Zwem- en Poloclub Nunspeet

In augustus 2018 waren Ilse Lunenborg, Jacolien Ponsteen-Bonestroo,  Gerda Vos en Francis Deelstra-Bolman er helemaal klaar voor om samen met Maarten van der Weijden 2 kilometer mee te zwemmen in Sloten.

Helaas ging de 11 steden zwemtocht toen voor de mee zwemmers op het aller, allerlaatste moment, door de slechte waterkwaliteit, niet door. Een enorme teleurstelling voor de dames die als voorbereiding wekenlang in De Zandenplas hadden getraind.

Dit jaar zijn ze van plan om op 29 augustus in Stavoren te water te gaan om 2 kilometer te zwemmen en om geld op te halen  voor de Maarten van der Weijden foundation voor meer onderzoek naar kanker. 

Het kwartet is inmiddels een kwintet geworden. Petra Verveer heeft zich bij het 4-tal aangesloten om te trainen en wellicht dat zij zich ook gaat inschrijven.

De dames zijn nog op zoek naar sponsoren. Je kunt de namen opzoeken via de link https://www.11stedenzwemtocht.nl/participants/  en vul de naam van één van de dames in. 

Op dit moment zwemmen de dames hun baantjes in Zwembad De Brake tijdens het trimzwemmen van de Zwem- en Poloclub op de dinsdagavond, maar als het mooi weer gaat worden moet er weer buiten getraind worden en dan is de Zandeplas weer een geschikte locatie.