Uitgebreide fietstour Canto Felice door Nunspeet heeft veel mensen blij gemaakt

Foto: Canto Felice

Een aantal maanden geleden heeft Projectkoor Canto Felice via de pers een oproep gedaan waarin iedereen iemand kon opgeven die na de Corona periode wel een opkikker kon gebruiken. Daar is zoveel gebruik van gemaakt dat het koor zaterdag een uitgebreide tour door Nunspeet en Hulshorst heeft gemaakt op de fiets en daarbij op een Coronaproof manier vele mensen heeft blij gemaakt.

Door het zingen van opbeurende en vrolijke liedjes werd menigeen verrast en dat uitte zich in een lach en hier en daar een traan.

De reacties waren hartverwarmend. “Dat komt binnen zeg!”, was een van de reacties nadat het koor “Kijk omhoog” en “Got a friend” had gezongen.

Eén van de koorleden gaf aan “Dit is geweldig om te doen, zoveel mensen verrassen en blij maken, daar word je zelf ook blij van!”.  

De fietsroute ging ook langs een jarige die 70 werd, zij werd blij verrast door de vrolijke klanken van “Lang zal ze leven” en “Er is er een jarig”, waarmee haar 71-ste levensjaar goed begon!

De fietsroute eindigde in Hulshorst alwaar een zus van een van de koorleden haar 45-ste huwelijksdag vierde. Het echtpaar vond het zo leuk dat ze dansje op de oprit maakten op 1 van de nummers.

Bij alle adressen waar het koor voor de deur verscheen kwamen buren en voorbijgangers mee genieten van het vrolijke tafereel.

Al met al een geweldige dag. Wellicht een idee voor een jaarlijks terugkerend evenement. Want mensen blij maken is altijd dankbaar!