Bijeenkomst ‘Verbouwen & renoveren voor de toekomst’ op Bouw & Infra Park Harderwijk

Foto: Veluwe Duurzaam

Hoe kunnen bedrijven en zzp’ers in de bouw- en installatiebranche samen inspelen op de laatste ontwikkelingen rondom aardgasvrije wijken? Die vraag staat centraal tijdens de bijeenkomst ‘Verbouwen & renoveren voor de toekomst’ op het Bouw & Infra Park in Harderwijk donderdag 19 maart. Tijdens deze avond is er gelegenheid om workshops te volgen, vragen te stellen en om te netwerken.

 Veel woningeigenaren uit de regio Noord-Veluwe willen hun woningen aardgasvrij maken. Dit biedt veel mogelijkheden voor bedrijven en zzp’ers in de bouw- en installatiebranche. Daarom organiseert duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam in samenwerking met de zeven regiogemeenten Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten een informatieve avond. Dit wordt mede ondersteund door de organisaties VNO-NWC Veluwe Vallei, MKB-Nederland Midden en De Diamant van Midden-Nederland.

Samenwerken

Tijdens deze bijeenkomst krijgen bedrijven informatie over de ontwikkelingen rondom aardgasvrije wijken. Ook ontvangen ze uitleg over de activiteiten waar zij gezamenlijk of individueel als bedrijf aan kunnen meewerken.

Tijd & locatie

Datum                    : Donderdag 19 maart

Tijd                          : 16.30 tot 20.00 uur

Locatie                   : Bouw & Infra Park (Ceintuurbaan 2 in Harderwijk)
Meer informatie : www.veluweduurzaam.nl/bouw en 0525-701015 (contactpersoon Dian Schutte).

Bijeenkomst Elburg  

Op woensdag 25 maart is er een soortgelijke bijeenkomst in Elburg. Meer informatie is te vinden op:  www.veluweduurzaam.nl/bouwelburg.