Cheques voor Stichting Mensen in Nood 0341 en KiKa.

Foto: JCI Noord-West Veluwe

Dinsdag 17 december was alweer de laatste ALV van JCI Noord-West Veluwe in 2019. Een mooi moment om de goede doelen, waar JCI NWV dit jaar een financiële bijdrage aan doneert, uit te nodigen om de cheque te overhandigen.

JCI NWV heeft dit jaar weer twee mooie evenementen georganiseerd, de JCI Drakenboorrace in juli en in november de Wine and Dine Route.

Mooie bijkomstigheid is dat met deze evenementen ook goede doelen worden gesteund. Begin dit jaar konden de leden van JCI NWV middels een pitch aangeven welke doelen zij wilden steunen in 2019. De keuze was erg lastig en daarom is er dit jaar gekozen voor twee goede doelen, Stichting Mensen in Nood 0341 en KiKa.

Van beide stichtingen waren gisteren vrijwilligsters aanwezigheid en de voorzitter, Christiaan Brouwer, kon de cheques aan hen overhandigen.

Anneke van Lingen, vrijwilligster Mensen in Nood 0341, “wat fantastisch dat jullie deze bijdrage aan onze stichting willen doen. Hier kunnen we weer veel mensen mee helpen.”  Corrinne, vrijwilligster bij KiKa, “ik word elke keer weer emotioneel als mensen zich willen inzetten voor KiKa, bedankt.” 

“We kunnen terugkijken op een mooi, succesvol 2019. Op naar een waanzinnig 2020”, aldus Christiaan Brouwer.

Foto: JCI Noord-West Veluwe
Foto: JCI Noord-West Veluwe