Laatste dag Stadscamping Harderwijk

Vandaag dinsdag 31 december is het echt de laatste dag van de Stadscamping in Harderwijk. Dan gaat er afscheid genomen van deze mooie en gezellige plek aan de Boulevard. Vrijdagavond 27 december is men begonnen aan de laatste dagen van de Stadscamping in Harderwijk met de actie 100 uur vinyl draaien voor het goede doel.

Vijf dagen, 100 uur vinyl draaien achter elkaar, dat is er vol enthousiasme gedaan op de Stadscamping in Harderwijk.

De Vinyldraaiers & vrienden hebben de handschoen opgepakt en zijn de uitdaging met elkaar aangegaan en hebben tussen Kerst en Oud & Nieuw 100 uur non-stop vinyl gedraaid voor het  kindertehuis Bahay Aurora op de Filippijnen!

Van ‘s ochtends vroeg tot diep in de nacht was iedereen welkom op dit geweldige festijn. Het was een feest wat tot diep in de nacht doorging. In de nacht ging het door met een Silent Disco. Deze disco was tot afgelopen nacht 06:00 uur om lekker door te gaan en om de lieve buurtjes te vriend te houden. De gasten kregen dan een hoofdtelefoon op om alles mee te maken.

En zo was er nog veel meer georganiseerd voor het goede doel.

De totale opbrengst van deze actie hoopt de organisatie rond middernacht bekend te maken.

Iedereen is op deze laatste dag nog van harte welkom om te dansen en te doneren. De Stadscamping zit aan de Ir. Lelykade 5 in Harderwijk.

Foto: RTV Nunspeet
Foto: RTV Nunspeet
Foto: RTV Nunspeet
Foto: RTV Nunspeet