Nog één week Stadscamping Harderwijk

Foto's: RTV Nunspeet

Terwijl de rest van Harderwijk rustig wakker wordt op zaterdag 28 december , zijn de deejays van de Harderwijker Stadscamping nog volop in de weer. Niet voor zomaar een feestje, maar voor hun 5-daagse inzamelingsactie ‘Alles naar de Filippijnen’.  Een laatste ludieke actie vanaf deze bijzondere plek. We moeten hier weg, vanwege de geplande nieuwbouw, maar een nieuwe geschikte locatie is helaas nog niet gevonden”, vertelt mede-organisator Bas Sloot.

Daarom trekt de organisatie deze week nog eenmaal alles uit de kast met een muzikaal programma. Ontbijten met de deejays, yogales, karaoke, hapjes, drankjes, kampvuur en (silent) disco tot in de vroege uurtjes. Dat alles dus 5 dagen lang. Tot en met 31 december is de camping te bezoeken en kun je de deejays live in actie zien -en natuurlijk een donatie doen in ruil voor een verzoeknummer. De gehele opbrengst van de inzameling komt ten goede aan Kindertehuis Bahay Aurora op de Filippijnen.

Na de eerste nacht kijkt Bas tevreden terug: “De laatste uurtjes waren best wel even pittig, maar er is een prachtig bedrag opgehaald. En met zo’n 250 bezoekers was het een mooi feest. Straks even slapen en dan op naar de tweede avond!” Wie een bezoek wil brengen aan de Stadscamping kan gratis aanwaaien. Alleen voor het slotfeest op 31 december dienen vooraf kaartjes te worden gekocht. Voor tickets, giften en/of meer info: www.andf.nl