650 kilometer wandelen voor de vv Hulshorst en MLDS

In juni 2020 staat de 12 provinciënloop op de planning, een wandelroute van maar liefst 650 km die een volledige week zal duren.

Het is zo onderhand een klein beetje traditie geworden dat als er extra grote inkomsten gewenst zijn voor grote investeringen binnen de vv Hulshorst dat er mensen zijn die opstaan en een actie bedenken.

In het verleden hebben een groep hardlopers beurtelings 5 km hard gelopen om het IJsselmeer, jaren later hebben Henk de Zwaan en Dirk van Olst al wandelend deze ronde ook volbracht.
Beide keren was dit een mooie  financiële opsteker voor de voetbalvereniging Hulshorst.

Nu een tijdje geleden de eerste plannen voor de verbouwing van de kantine op gang begonnen te komen dachten Johan van Olst en Henk Mol dat het wel een goede idee zou zijn om weer een actie op touw te zetten en aangezien ze beiden een klein beetje besmet zijn met het wandelvirus (Vierdaagse Nijmegen) gaat het weer een wandelroute worden. Maar aangezien ze beiden wel van een beetje uitdaging houden pakken ze het groots aan en al snel was duidelijk dat ze nog een derde wandelwonder nodig zouden hebben. Die keus was niet al te moeilijk, dat moest Jan van Olst (Dzn) worden, de wandelmaat bij de Nijmeegse Vierdaagse.

Na een klein beetje voorwerk gaat het dus de 12 provinciënloop worden waarbij iedere provincie minimaal 10 km wordt aangedaan. Dinie van Olst zal ook een deel voor haar rekening nemen omdat haar zoon Jan de eerste dag nog niet aanwezig kan zijn.

De opbrengst zal voor de verbouwing van de keuken zijn. Maar wat deze wandeltocht ook heel bijzonder maakt is dat ze  tegelijkertijd voor MLDS (Maag Lever Darm Stichting) gaan wandelen.

De eerste vergaderingen zijn al achter de rug en er zullen er nog de nodige volgen. Het wordt al een heel team met fietsers die de wandelaars zullen vergezellen, met fysiotherapeuten, een kok en nog de nodige andere begeleiders.

De tocht is gepland van zaterdag 6 juni t/m zaterdag 13 juni.

Wilt u doneren dan kan dat via de onderstaande link.

En wilt u als particulier ook iets bijdragen kan dat natuurlijk altijd via deze link https://wandelen.voormlds.nl/ac…/voetbalvereniging-hulshorst