Fearless naar NK Twirl

Foto: Fearless

Aankomend weekend worden in de Topsporthal in Almere de Runner-Up Kampioenschappen van de NBTA gehouden en ook Twirlvereniging Fearless heeft zich gekwalificeerd met 7 optredens.

Allereerst wordt zaterdag nog de voorrondes voor de dancetwirl senior intermediate gehouden. Omdat beide dagen van de voorrondes zo vol waren met optredens, wordt deze tegelijk met de Runner-Up Kampioenschappen gehouden. Jamilla v.d. Bosch heeft zich hiervoor gekwalificeerd, blijft dus nog spannend of zij ook een plaatsje in de top 15 behaalt en naar de Nederlandse Kampioenschappen Twirl mag in januari. Zij is al wel met haar twirling 1-baton hiervoor geplaatst.

Zaterdag mag het  A-Ensemble (met Jamilla, Quinty, Mandy en Janienke) en het B-Ensemble (met Priscilla, Sharon, Alice en Alja) hun routine laten zien. Zij hebben zich beiden het afgelopen jaar gekwalificeerd in dezelfde klasse namelijk de senior beginner.

Zondag is het de beurt aan het duo Jamilla v.d. Bosch en Mandy Nieuwenhuizen met duo twirling senior beginner, Alja Hofman met twirling 2-baton junior beginner en Quinty Nieuwenhuizen met Super-X-Strut junior beginner, twirling 1-baton én dancetwirl. Uiteindelijk mag Fearless dus met acht en misschien wel 9 optredens naar de Kampioenschappen. Coach Ilse Reekers mag dan ook terecht trots zijn op haar twirlers!

Foto: Fearless