Goud, Zilver en Brons voor Taekwon-Do School Martowirono tijdens WK

Team TKD School Martowirono

Van 1 tot 3 november vonden in Wishaw, Schotland de Open Wereldkampioenschappen Taekwon-Do plaats. Taewkon-Do School Martowirono nam hieraan deel en behaalde zeer goede resultaten.

Het wedstrijdteam van Taekwon-Do School Martowirono heeft de afgelopen acht jaar veelvuldig en succesvol deelgenomen aan diverse grote Taekwon-Do toernooien met een internationaal deelnemersveld. Team Martowirono bestaat uit 2 senioren en 5 junioren.

Het Open WK duurde in totaal 3 dagen waarbij de senioren op de eerste dag aan de beurt waren en de junioren op de tweede dag. Op het onderdeel Tuls (stijlfiguren) wist Raúl Martowirono goud te behalen, Djen Jacobs en Jort ten Have zilver en Dani Westerink brons. Op het onderdeel individuele sparring is door Djen Jacobs en Jort ten Have goud gewonnen en door Freek Sollie en Vera Kroes zilver. Ramon Kroes en Jort ten Have wisten op het onderdeel team sparring een zilveren medaille te bemachtigen en Djen Jacobs een bronzen plak.

Jort ten Have – Wereldkampioen Sparren
Team Martowirono – 2de plaats Team Sparren
Raúl Martowirono – Wereldkampioen Tuls
Team TKD School Martowirono
Team TKD School Martowirono

De zware en intensieve voorbereiding en trainingsperiode hebben hun vruchten afgeworpen! Team Martowirono werd begeleid door trainers/coaches Claudia Martowirono, Raymond Eikema en Ricky Weber.