IDance show ‘Life’ zeer geslaagd!

Foto: IDance
Voor alle leeftijden en groepen zijn er bij IDance extra activiteiten waar je op in kan schrijven. Voor de dansjeugd vanaf 12 jaar werd er een speciaal ‘Dance Project’ georganiseerd waar uiteindelijk 18 dansers zich voor opgegeven hebben.
 
Op vrijdagavond, 13 juli was het eindelijk zover. De danszaal aan de Winckelweg werd compleet omgetoverd tot theaterzaal. Met decorstukken, verlichting en de nodige zitplaatsen voor al het publiek. Een wervelende show volgde waar dansen en gedichten elkaar opvolgden en er in allerlei samenstellingen gedanst werd op het thema ‘Life’. Alles door de leerlingen zelf gemaakt. Dit nog eens ondersteund door persoonlijke werkstukken van de dansers.
Een welverdiende zomerstop straks voor iedereen. Deze week zijn de laatste danslessen bij IDance en het eerstvolgende evenement is het Summer Dance Camp op 28, 29 en 30 augustus, voor de dans- en yogajeugd tot 12 jaar. Opgeven is verplicht, deelname is gratis voor leden. Voor niet leden, 10 euro. Opgeven kan via www.idancenunspeet.nl.