Nunspeet verliest kansloos van DTS 35

Afgelopen zaterdag ging Nunspeet op bezoek bij DTS 35 uit Ede. Het eerste duel werd met 2-1 verloren en tijdens deze wedstrijd toonde DTS aan over een heel goed voetballend team te beschikken.

Vol goede moed was de selectie in de bus richting Ede gestapt, maar na de eerste kans gecreëerd te hebben was het vervolg geheel voor de blauw witte formatie uit Ede. Na 7 minuten stond er reeds 2-0 op het scorebord.

Eerst was het Holtman die geheel vrijgelaten op een eenvoudige wijze de 1-0 kon binnenschieten. Twee minuten later gevolgd door een doelpunt door Speelziek. Slecht wegwerken in de Nunspeet verdediging gaf Speelziek eenvoudig de kans om te scoren en het duel binnen 10 minuten te beslissen.

Na de 2-0 wist Nunspeet aanvaller Broers nog een kans op de aansluitingstreffer te creëren, maar de DTS keeper bracht redding.
Na 30 minuten wist DTS de voorsprong verder uit te bouwen. Opnieuw ging hier een misverstand in de Nunspeet verdediging aan vooraf. Ruststand 3-0.
Trainer Brem probeerde 20 minuten voor tijd nog iets te forceren door een drie dubbele wissel toe te passen. Deze wisselingen kwamen het speelbeeld zeker ten goede maar gescoord werd er niet meer door Nunspeet. Het was DTS dat met een 4e doelpunt dat de eindstand op 4-0 wist te bepalen.

Komende zaterdag wacht Nunspeet de ultieme gelegenheid op revanche als DOS 37 op bezoek komt. DOS heeft 6 punten meer dan Nunspeet. De uitwedstrijd in Vriezenveen eindigde in een 4-0 nederlaag, Nunspeet zal dus tot het uiterste moeten gaan voor de belangrijke driepunter. De wedstrijd op sportpark De Wiltsangh begint om 14.45 uur