Spetterende samenwerking tussen Windy Waters en Mixed Hockeyclub Nunspeet

Foto: Mixed Hockey Club Nunspeet

De teams van de Mixed Hockey Club Nunspeet zijn afgelopen week met elkaar gaan Suppen bij Windy Waters. Een fantastische manier om op andere wijze met elkaar om te gaan. Het enthousiasme was enorm groot.

Een aantal kinderen zal mogelijk ook terugkomen bij Windy Waters tijdens één van de zes Windy weken, in de zomervakantie, waar ze een week lang leuke watersportactiviteiten doen en hun windsurf licentie halen. Voor meer informatie, mail naar info@windywaters.nl

Plezier in sporten

Vaak zien we bij een teamsport dat er twee dagen in de week wordt getraind en 1 dag wordt besteed aan wedstrijden. Dat maakt dat er weinig tijd over is om kennis te maken met andere sporten. Dat terwijl het zo ontzettend leuk is voor kinderen om te ontdekken wat ze leuk vinden en waar ze zich goed bij voelen. Wat is er dan leuker om gezamenlijk een andere sportieve activiteit te gaan ontdekken. De vraag die dan wel gesteld wordt is, ben je dan niet bang om leden kwijt te raken omdat ze iets anders leuker vinden. Het antwoord daarop is duidelijk ‘nee’. De club staat namelijk niet centraal maar het kind staat centraal. Als kinderen graag wil hockeyen dan zullen wij ze met open armen ontvangen en er voor ze zijn. Als een kind ergens anders gelukkiger van wordt, dan zijn wij trots dat wij hebben bijgedragen aan deze ontdekking. 

Trainingen en zomerhockey

Overigens ziet de hockeyclub ook dat mensen mogelijk minder op vakantie gaan. Daarom gaan de trainingen dit jaar door tot aan de basisschoolvakanties op de dinsdagen en donderdagen tussen 16:00 uur en 21:00 uur. Mensen die mee willen hockeyen kunnen zich aanmelden bij de hockeyschool via info@hockeyclubnunspeet.nl . 

Op donderdag 23 juli start een zomerprogramma waarbij op de 6 donderdagen van de zomer door wordt getraind op feestelijke aangeklede wijze waarbij ook hier alle vriendjes en vriendinnetjes en nieuwe kinderen van harte welkom zijn. 

Sport en preventieakkoord

Dit gehele initiatief is ontstaan vanuit een eerste bijeenkomst van een Sportnetwerk als onderdeel van het Sport en Preventie akkoord dat op 7 juli 2020 op 19:30 uur wordt ondertekend. Wie weet gaan we als hockeyclub de volgende keer wel mountainbiken met de Volharding of badmintonnen bij Hellas of steppen met een puzzeltocht bij Outdoorcentrum Nunspeet of komen andere sporters bij ons hockeyen. Wie zal het zeggen.

E team Mixed Hockey Club Nunspeet en Hockeyschool. Foto: MHCN
A team Mixed Hockey Club Nunspeet. Foto: MHCN
E team en Hockeyschool. Foto: Mixed Hockey Club Nunspeet
E team Mixed Hockey Club Nunspeet. Foto: MHCN
A team Mixed Hockey Club Nunspeet. Foto: MHCN
Foto B team Mixed Hockeyclub Nunspeet. Foto: MHCN
C en D team Mixed Hockeyclub Nunspeet: Foto: MHCN