Sport- en Recreatiecentrum De Brake, Sporthal Feithenhof, gymzalen Vierhouterweg en Piersonstraat en sportzaal Op de Heide sluiten

Foto: RTV Nunspeet

Op donderdag 12 maart zijn door het RIVM en onze premier nieuwe maatregelen genomen in verband met het coronavirus.

Deze maatregelen hebben Sportbedrijf Nunspeet doen besluiten om met ingang van vrijdag 13 maart 07.00 uur alle activiteiten in Sport- en Recreatiecentrum De Brake, Sporthal Feithenhof, de gymzalen Vierhouterweg en Piersonstraat en de Sportzaal Op de Heide niet door te laten gaan tot en met dinsdag 31 maart 2020.

In alle accommodaties gaat geen enkele activiteit door.

Voor onze scholen

De scholen blijven vooralsnog open. Op basis daarvan blijven onze accommodaties toegankelijk voor het bewegingsonderwijs. Het is aan de scholen zelf of zij doorgaan met de gymlessen.

Het schoolzwemmen gaat niet door.

Met betrekking tot activiteiten van Nunspeet Beweegt vindt persoonlijk overleg plaats.

Voor onze Nunspeetse verenigingen

Het RIVM, NOC*NSF en de nationale sportbonden hebben naar aanleiding van de nieuwe maatregelen de sportverenigingen geïnformeerd om tot en met dinsdag 31 maart 2020 geen wedstrijden te organiseren, trainingen af te zeggen en/of clubhuizen te sluiten. Wij verzoeken de Nunspeetse sportverenigingen geen gebruik te maken van de binnensportaccommodaties van Sportbedrijf Nunspeet. Dat advies strekt ook tot het gebruik van buitensportaccommodaties.

Tot slot

Wij begrijpen dat het sluiten van onze accommodaties voor u en uw kind erg teleurstellend is. Wij doen er alles aan om al onze bezoekers, verenigingen en partners zo goed mogelijk te informeren. Wij vragen om uw begrip.

Via de website en social media verzorgen wij updates indien dit noodzakelijk mocht blijken.

Links naar websites corona

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden

https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland