Voetbalkennisquiz vv Hulshorst

Vrijdag 05 april vond de 4e voetbalkennisquiz Hulshorst plaats. Er streden er 16 teams (vier personen per team) in de gezellig drukke kantine van vv Hulshorst om de 1e plek. Dat de quiz in de regio bekendheid geniet bleek wel, met deelnemers uit o.a. Nunspeet, Hulshorst, Oene, Heerde, Ermelo en Doornspijk. 

De categorieën liepen uiteen van Hongarije tot aan de KNVB-beker en van Eric Meijers tot aan de Champions League. Ook de pasfoto’s, clublogo’s en spelerspaspoorten mochten natuurlijk niet ontbreken.

Alle teams deden hun uiterste best om het er zo goed mogelijk van af te brengen, maar na enkele uren en 90 vragen verder kwam het team ’De Voetbalprofessoren’ uit Heerde als winnaar uit de bus. Op een 2e plaats eindigde team ‘Bulykin’ uit Hulshorst en op de 3e plaats het team ‘De Magische Magyaren’ uit Nunspeet.

Voor de winnaars was er prijs in de vorm van een voetbalboek.

Al met al weer een zeer geslaagde avond waarvan de opbrengst volledig t.g.v. het International Tournament U14 Hulshorst komt, welke dit jaar op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus wordt gehouden op sportpark ‘De Eendracht’ in Hulshorst.