Filmavonden Gloei succesvol

In samenwerking met Staatsbosbeheer organiseerde de Stichting Gloei een drietal filmvoorstellingen in het Zandenbos in Nunspeet. Een activiteit voor het hele gezin, familie en vrienden.

Op donderdag 8 vrijdag 9 en zaterdag 10 augustus werden in het bos filmvoorstellingen georganiseerd. Met respectievelijk de films Wild, Jungle Book en als slot de hitfilm Mama Mia Sing-a-long. Vanaf 20.00 uur konden bezoekers terecht in het Zandenbos op de locatie waar de films op een groot scherm werden vertoond. De entree was gezellig gemaakt met verlichte lampions, een verwijzing naar de lichtjes wandelingen die de stichting organiseert. Dat gebeurde in 2017 en ook eerder werd al de film ,Wild, vertoond.

Het doel van Stichting Gloei is om inwoners, recreanten, toeristen en andere belangstellenden te laten genieten van de ,Natuur en Beleving’ in het mooie Nunspeet. Dat dit initiatief aanslaat bleek uit de ruime belangstelling van bezoekers. Per avond kwamen enkele honderden bezoekers, voorzien van meegebrachte stoelen,  naar het bos. Wel had de organisatie gezorgd voor de mogelijkheid om een stoel te huren. Tevens was er horeca aanwezig voor een hapje en drankje. Hoewel het elke avond spannend was hoe het weer zich zou houden konden alle drie filmavonden met succes worden afgewerkt en hebben de bezoekers genoten van een gezellige en bijzonder filmavondje uit.

Veel belangstelling
Gezellige muziek vooraf
Eigen stoel meenemen
In de bosbios