RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie

TV uitzendingen


Het Artiesten Festival

In 2012 startte de Stichting Lucky Joe met de opnames van een muzikaal tv-programma genaamd TV Lucky Joe. Het programma gaf onbekend talent een kans om hun nummers ten gehore te brengen op lokale televisie. Naast het lokaal talent kwamen ook elke show de reeds gevestigde namen voorbij. Halverwege 2015 is Stichting Lucky Joe kritisch naar het programma gaan kijken en heeft een verbeteringsplan gemaakt. Dit plan resulteerde in een nieuw concept. Dit concept is uitgewerkt tot het nieuwe programma “Het Artiesten Festival”. Eén van de vele veranderingen is de toevoeging van “Franky Stardust” die samen met Joseph Plat de presentatie op zich neemt. Waar Franky de artiesten aankondigt zal Joseph zich bezighouden met leuke interviews met de artiesten. Deze worden mee gemonteerd in de shows. 

Het artiestenfestival is iedere zondagavond om 18:00 uur te zien op TV Nunspeet.Muziek Van Eigen Bodem

Een wekelijkse lijst met meer dan 10 nieuwe videoclip releases van de week. De clips worden voorzien van diverse wist-u-dat-jes om de kijker wat extra achtergrondinformatie te geven.

Elke week wordt er een uitblinker geselecteerd welke extra uitgelicht wordt. Muziek van eigenbodem is iedere zaterdagavond om 18:00 uur en op dinsdagmiddag om 16:00 uur.

Op TV Nunspeet kunt u iedere eerste, tweede en derde (m.u.v. eventuele vakantieperiode) zondag van de maand kijken naar een rechtstreekse kerkdienst. Deze kerkdiensten op TV Nunspeet worden verzorgt door de Driestweg Kerk, Hervormde Kerk en door de Vrije Evangelische Gemeente. Kijk hier voor meer informatie over de kerkuitzendingen op RTV Nunspeet.


  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie