RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie

TV uitzendingen


RTV Nunspeet TV-programmering


Op TV Nunspeet kijkt u naar ons TV-aanbod en luistert u live naar de radio-uitzendingen van Radio Nunspeet. Op TV Nunspeet worden de lokale en regionale nieuwsverslagen en mededelingen uitgezonden.

Deze zijn verdeeld in vaste rubrieken, die in onderstaande volgorde worden getoond:


- Colofon - Sport

- 112 - Cultuur

- Lokaal - Religie

- Regionaal - Groene Hoek (natuur)

- Weer - Agendaberichten

- Gemeente informatie - Familieberichten

- Politiek - Vacatures


Vaste items op TV Nunspeet zijn: (Het reguliere programma wordt dan onderbroken)

De raadsvergadering van Nunspeet met voorgesprek op de laatste donderdagavond van de maand vanaf 19.00 uur;

Blijf in de Benen: 15 minuten bewegen voor ouderen, van ma t/m vr om 10.00 en herhaling om 15.00 uur;

Op zondagochtend een rechtstreekse kerkdienst volgens rooster op 1e, 2e en 3e zondag van de maand;

Toppers van Oranje: iedere vrijdagavond om 18.00 uur;

Muziek van Eigen Bodem: iedere zaterdagavond om 18.00 uur en herhaling op de dinsdagmiddag om 16.00 uur;

Holland Artiesten Festival: iedere zondagavond om 18.00 uur.


Ook worden er speciale (live) uitzendingen/verslagen uitgezonden over bijzondere activiteiten, evenementen of gebeurtenissen. Recentelijk waren dit onder andere: het kennismakingsinterview met de interim burgemeester van Nunspeet, de Taptoe Nunspeet, de ingebruikname van het nieuw sportief- en recreatiecentrum De Wiltsangh, de Nunspeetse Nieuwjaarsduik, Nunspeets grootste sportevenement De JeugdKeiler en De Keiler, de installatie van de nieuwe burgemeester van Nunspeet Céline Blom, de Passie van Nunspeet, een compilatie van de reveille op Koningsdag, alsmede de stilte in onze kernen om 20.00 uur tijdens Dodenherdenking.


"Toppers van Oranje"

Nederlandstalig muziekprogramma  "Toppers van Oranje" is een grootschalig en sprankelend Nederlandstalig

muziekprogramma dat kijkers meeneemt op een unieke reis door de diverse wereld van Nederlandse muziek. Dit programma onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid en wordt één keer per maand opgenomen op steeds wisselende locaties in Nederland en daarbuiten. Tijdens elke opnamedag worden maar liefst vijf afleveringen geproduceerd, met in totaal 35 getalenteerde bekende Nederlandse artiesten en aanstormend talent, waarbij elke aflevering plaats

biedt aan minimaal zeven artiesten. Het programma heeft als hoofddoel om de rijke en diverse Nederlandstalige muziekcultuur te vieren en de kijkers een

onvergetelijke live tv-ervaring te bieden. 


Doelstellingen:

Promotie van Nederlandse Muziek:

• Het voornaamste doel van "Toppers van Oranje" is het promoten van Nederlandstalige muziek in al zijn diversiteit. Dit omvat zowel bekende artiesten als opkomend talent. Het programma wil de Nederlandse muziekcultuur onder de aandacht brengen en bijdragen aan de groei en erkenning ervan. Entertainment en Betrokkenheid van Kijkers:

• Het programma streeft naar entertainment voor het kijkerspubliek. Het doel is om kijkers te boeien met (semi)liveoptredens, interactie met het publiek en levendige korte presentaties tussen de nummers door. Door kijkers actief te betrekken, wordt een meeslepende tv-ervaring gecreëerd die hen verbindt met de Nederlandse muziekcultuur.

Toppers van Oranje wordt wekelijks uitgezonden op verschillende dagen van de week en meerdere keren herhaalt op talloze grote en middelgrote regionale en lokale omroepen.
Het Artiesten Festival

In 2012 startte de Stichting Lucky Joe met de opnames van een muzikaal tv-programma genaamd TV Lucky Joe. Het programma gaf onbekend talent een kans om hun nummers ten gehore te brengen op lokale televisie. Naast het lokaal talent kwamen ook elke show de reeds gevestigde namen voorbij. Halverwege 2015 is Stichting Lucky Joe kritisch naar het programma gaan kijken en heeft een verbeteringsplan gemaakt. Dit plan resulteerde in een nieuw concept. Dit concept is uitgewerkt tot het nieuwe programma “Het Artiesten Festival”. Eén van de vele veranderingen is de toevoeging van “Franky Stardust” die samen met Joseph Plat de presentatie op zich neemt. Waar Franky de artiesten aankondigt zal Joseph zich bezighouden met leuke interviews met de artiesten. Deze worden mee gemonteerd in de shows. 

Het artiestenfestival is iedere zondagavond om 18:00 uur te zien op TV Nunspeet.Muziek Van Eigen Bodem

Een wekelijkse lijst met meer dan 10 nieuwe videoclip releases van de week. De clips worden voorzien van diverse wist-u-dat-jes om de kijker wat extra achtergrondinformatie te geven.

Elke week wordt er een uitblinker geselecteerd welke extra uitgelicht wordt. Muziek van eigenbodem is iedere zaterdagavond om 18:00 uur en op dinsdagmiddag om 16:00 uur.

Op TV Nunspeet kunt u iedere eerste, tweede en derde (m.u.v. eventuele vakantieperiode) zondag van de maand kijken naar een rechtstreekse kerkdienst. Deze kerkdiensten op TV Nunspeet worden verzorgt door de Driestweg Kerk, Hervormde Kerk en door de Vrije Evangelische Gemeente. Kijk hier voor meer informatie over de kerkuitzendingen op RTV Nunspeet.


  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie