RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie

Adverteren


Reclame maken!

RTV Nunspeet heeft een groot bereik op de Noordwest Veluwe en is hét aangewezen medium om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten.

Radioreclame heeft zijn effectiviteit ruimschoots bewezen door onder meer: doelgroep bereik, imago versterking en voor het vergroten van naamsbekendheid. Daarnaast is radioreclame flexibel, er zijn vele creatieve mogelijkheden en de lengte en termijn van uw reclame zijn door u te bepalen!

Adverteren op TV Nunspeet is apart en in combinatie met adverteren op Radio Nunspeet mogelijk. De kracht van reclame maken op de Kabelkrant van TV Nunspeet zijn de visuele mogelijkheden. Er kunnen spots (bewegend beeld) getoond worden maar er kan ook een reclame voor u ontworpen worden. U betaald daarvoor niet extra en uw eigen materiaal zoals logo, huisstijl en foto’s kunnen hiervoor gebruikt worden.

Omdat de lijnen kort zijn binnen de organisatie van RTV Nunspeet kunnen wijzigingen snel worden doorgevoerd zodat u op korte termijn een grote doelgroep bereikt.


Lage kosten!

Reclame maken bij RTV Nunspeet hoeft helemaal niet duur te zijn! Wij zijn goedkoper dan een dagblad en de effectiviteit van radio- en tv-reclame ligt vele malen hoger. Op radio en/of televisie krijgt u namelijk geen plekje op pagina 8 welke amper gelezen wordt. Ook bent u verzekerd van een groter bereik dan bij direct mail of folders die vaak ongelezen op de stapel oud papier komen.

De reclamemogelijkheden bij zowel RTV Nunspeet zijn talloos. Graag gaan we met u rond de tafel zitten om een passende reclame voor u samen te stellen. Omdat er vele mogelijkheden zijn maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u om uw wensen in kaart te brengen. Belt u voor een afspraak met M. Bonte: 0341 – 25 81 33 of marcel@rtvnunspeet.nl

  • TV Nunspeet
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
advertentie