Koopjeshoek bij Kringloop De Cirkel in Nunspeet

Bij Kringloop De Cirkel in Nunspeet hebben ze vanaf maandag 16 december 2019 een koopjeshoek. 

De koopjeshoek kunt u vinden in de grote nieuwe hal van de Kringloop. Om te voorkomen dat spullen naar de stort moeten, worden er nu hele kleine prijsjes gebruikt op onder andere tafels en stoelen. Naast de koopjeshoek kunt u bij de Kringloop De Cirkel ook terecht voor kerstartikelen, glaswerk, boeken, servies, kleding, lampen, witgoed en nog veel meer.

Stichting Kringloopcentrum “de Cirkel” te Nunspeet, in de volksmond gewoon de kringloop genoemd, is al sinds 1981 met succes actief in de gehele regio. Dat is te danken aan hun doelstelling en het enthousiasme van de vrijwilligers die zich ervoor inzetten om dat doel te bereiken! Verspilling leidt tot gebrek aan grondstoffen en veroorzaakt een enorme afvalberg. Daarom is het hergebruik van goederen en materialen noodzakelijk.

De opbrengst van de goederen die verkocht worden bij Kringloop De Cirkel gaan naar verschillende humanitaire, culturele, maatschappelijke of algemeen nut beogende doelen. 

Kringloop De Cirkel kunt u vinden aan de Nijverheidsweg 101B in Nunspeet. Voor meer informatie en openingstijden kunt u kijken op: www.kringloop-nunspeet.nl/