Kringloop De Cirkel breidt uit

Feest bij kringloop De Cirkel. Na weken in spanning te hebben gewacht op gemeentelijk groen licht, mocht de stichting vandaag eindelijk de deuren openen van de extra loods. Een sfeervol ingerichte meubelhal waarin vanaf nu alle grote items worden aangeboden. Afrekenen kan, zoals vanouds, in de winkelhal ernaast.

Het team van zo’n 60 vrijwilligers heeft maandenlang toegewerkt naar dit moment. De teleurstelling was dan ook groot toen de geplande opening in september voor onbepaalde tijd werd uitgesteld vanwege een parkeerbezwaar. “Dat ligt nu gelukkig achter ons”, zegt bestuurslid Jolanda Overdijk. “Vanaf vandaag blikken we met elkaar vooruit. De komende 1,5 jaar blijft de hal sowieso in gebruik en natuurlijk hopen we dat het allemaal zo goed loopt dat we hem daarna kunnen blijven huren. Terugverhuizen naar een kleinere ruimte wordt een uitdaging met al die mooie spullen.”

Extra ruimte vraagt om extra handen. De stichting draait volledig op vrijwilligers. Wie het gezellig vindt om zich een paar uur per week voor De Cirkel in te zetten, mag zich melden bij de stichting.

Foto: RTV Nunspeet