Maatregelen bij Medisch centrum “de Eecken” naar aanleiding van de Corona uitbraak

Vanaf heden, 16 maart, zult u de deur van Huisartsenpraktijk de Eecken gesloten vinden. Met de uitbraak van het Corona virus zal onze laagdrempelige eerstelijnszorg in de Eecken veranderen naar URGENTE en alleen strikt noodzakelijke zorg.

Om zorg te kunnen blijven geven aan onze patiënten die deze zorg echt nodig hebben en om ons gezondheidssysteem niet te overbelasten zullen we zoveel mogelijk potentieel besmette mensen bij elkaar weg moeten houden.

We vragen u dus met klem om NIET naar de praktijk te komen, belt u bij (dringende) vragen naar de praktijk of stel via de Medicamus app of het patiëntenportaal een e- consult (elektronische vraag).

We zullen kijken wat de beste oplossingen en adviezen zijn. Er zijn praktijkassistentes, praktijkondersteuners en huisartsen voldoende aanwezig.

U wordt waarschijnlijk ook gevraagd om bestaande afspraken te verzetten of te annuleren.

Het is vanaf nu tijdelijk niet mogelijk om elektronisch afspraken te maken.

Let op!

Als u ziek bent met koorts (>38 graden), moet hoesten, benauwd bent en/of pijn op de borst hebt, moet u bellen met de praktijk. Testen op het corona virus worden niet meer gedaan, tenzij hier een strikte reden toe is (dit gebeurt enkel in overleg met de GGD).

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl of de site van het RIVM.

Of bel met 0800-1351 met vragen omtrent Corona.