WOC Binnenhof en Veluwse Heuvel dicht tot 31 maart

Foto: RTV Nunspeet

Jenet Brons – Bonestroo, Coördinator WOC Nunspeet laat de redactie van RTV Nunspeet weten dat door het coronavirus is besloten (voor ieders gezondheid) beide locaties van WOC Nunspeet (Veluwse Heuvel en Binnenhof) per vrijdag 13 maart tot 31 maart te sluiten.

Ook de dagbegeleiding zal stop gezet worden per vrijdag 13 maart. Team welzijn zal hier acties in ondernemen. Ook zorgen zij voor briefjes op de deuren op de locaties.

Dat betekend dat alle activiteiten niet doorgaan en er zoveel mogelijk mensen hiervan op de hoogte gebracht moeten worden. Zegt het voort!

Wanneer u/jij hier vragen over hebt ben ik (Jenet Brons – Bonestroo, Coördinator WOC Nunspeet) volgende week van maandag 16 maart tot en met 20 maart elke dag bereikbaar tijdens het ‘grote belmoment’ van 10:00-11:00 uur.

Volgende week zal Jenet u nadere informatie sturen over de week daarop. Op dit moment richten de mensen van het WOC nu eerst op de communicatie t.a.v. inzet en activiteiten.

Jenet Brons – Bonestroo “Dit doet uiteraard iets met ons allemaal. Ook doet dit iets voor de bezoekers die in onze centra komen. Mocht u/jij iets voor een ander kunnen betekenen is dat fijn. Houd vooral de voorschriften goed in de gaten en volgende week zal ik jullie opnieuw mailen met de laatste informatie en wat de stand van zaken is. Mocht u/jij een goed idee hebben over hoe we de kwetsbaren in onze omgeving toch van dienst kunnen zijn staan we uiteraard open voor ideeën. Gebruik daarvoor gerust Het grote belmoment”.

“Hopend op u/jullie begrip, en wens dat we met deze maatregel het virus niet verder verspreiden”.