100 uur Vinyl draaien voor het goede doel

Foto's RTV Nunspeet

Vrijdagavond 27 december om 20:00 uur begon op de Stadscamping in Harderwijk de actie 100 uur vinyl draaien voor het goede doel.

Zoals de organisatoren het al zeggen. Vijf dagen, 100 uur vinyl draaien achter elkaar! Dat kan alleen op de Stadscamping en in Harderwijk.

De Vinyldraaiers & vrienden hebben de handschoen opgepakt en zijn de uitdaging met elkaar aangegaan. Tussen Kerst en Oud & Nieuw gaan zij 100 uur in een platenkas non-stop vinyl draaien en dat alles voor een goed doel, het  kindertehuis Bahay Aurora op de Filippijnen!

Van ‘s ochtends vroeg tot diep in de nacht is iedereen welkom om dit geweldige festijn tot een groot feest te maken. Omdat het festijn een paar dagen tot diep in de nacht doorgaat, heeft de organisatie in samenwerking met Silentdisco.com én om de lieve buurtjes te vriend te houden, een Silent Disco georganiseerd. Deze disco is iedere nacht tot 06:00 uur. De gasten krijgen/hebben dan een hoofdtelefoon op om alles mee te maken.

En zo is er nog veel georganiseerd voor het goede doel. Reden genoeg om gratis binnen een kijkje te komen nemen op de Stadscamping in Harderwijk.

En waar doen ze dit dan eigenlijk voor. Niet voor hun zelf, maar vooral om voor dit goede doel zoveel mogelijk geld bij elkaar te halen!!

De Stadscamping zit aan de Ir. Lelykade 5 in Harderwijk. De auto kunt u parkeren op P2.

Voor meer informatie en live meekijken gaat u naar de site: www.andf.nl

Foto: andf
Foto: andf
Foto: andf
Foto: andf
Foto: andf
Foto: andf