Veluws Bingo Festijn!

Met een welkomstdrankje in de hand begon vrijdagavond 8 November het Veluws Bingo Festijn! Deze bingo, georganiseerd door de vv Hulshorst, werd gehouden om in 2020 alle kosten te kunnen betalen voor het Internationaal Tournament U14 wat dan voor de 10e keer wordt gehouden. 

In 2010 ontstond het initiatief om een internationaal jeugd voetbaltoernooi onder de 14 jaar te organiseren, om de jeugd te laten samen werken en de saamhorigheid binnen de selectie te vergroten. In de loop der jaren is uit gegroeid tot een gerespecteerd toernooi wat door binnen en buitenlandse clubs wordt omarmd. ADO Den Haag, FC Twente, AZ, Vitesse en FC Utrecht zijn aanwezig maar ook clubs uit Kopenhagen, Brugge, Bremen, Gent, Helsinki etc. 

Volgend jaar is er een jubileum. Want dan bestaat het ITU14 toernooi 10 jaar en dat wil VV Hulshorst groots gaan vieren. Veel wordt door VV Hulshorst zelf geregeld maar niet alle kosten kunnen worden gedekt. Daarom was er vrijdagavond een heus Veluws Bingo Festijn. In Apollo Hotel Veluwe de Beyaerd was de zaal tot op de laatste stoel bezet. Er waren maar liefst 101 bingoliefhebbers op deze avond afgekomen. De kaarten voor deze bingo waren heel snel uitverkocht.

De prijzen werden gesponsord door lokale ondernemers. Zoals een: een kappersbon, eten of luxe wellness cadeaus.

De gehele opbrengst gaat naar de Stichting ITU14.