RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door RTV Nunspeet
24 december 2022 11:11


Anytime Fitness opent locatie aan de Elburgerweg
Foto: Anytime Fitness opent locatie aan de Elburgerweg
Bouwval wordt omgetoverd tot een professionele sportschool. Foto: RTV Nunspeet

- De feestdagen komen eraan en daarna is het tijd voor goede voornemens. Iedereen heeft vast een keer het goede voornemen gehad om meer te sporten, af te vallen en gezonder te gaan eten. Hoe houd je die goede voornemens vast? Voor veel mensen is motivatie een dealbreaker. Anytime Fitness opent op 25 janurari een locatie in Nunspeet aan de Elburgerweg. Hier is ruimte voor individuele training, groepslessen en personal training. Samen sporten is ook geen probleem, voor ieder wat wils dus.

De fundering staat en er zitten ramen in de kozijnen. Over een maand moet de sportschool open, maar Pascal, clubmanager bij Anytime Fitness, maakt zich niet druk. “Het lijkt alsof er heel veel nog moet gebeuren, maar dat valt dus wel mee. Als we de wanden gaan schilderen en de vloer ligt erin, dan komt het apparatuur binnenkort binnen en dan is het eigenlijk een sportschool die helemaal klaar is.” De opening op 25 januari komt goed uit met de goede voornemens, “iedereen wil straks lekker aan de bak en dan zorgen wij ervoor dat we er klaar voor zijn”, zegt Pascal vrolijk.

Leden werven

De voorverkoop van de lidmaatschappen voor de sportschool is goed verlopen. Pascal hoopt dat er straks bij de opening van Anytime Fitness een gezellige sfeer is met voldoende leden. Om lid te worden heb je een intake gesprek en is er ruimte voor tussentijdse metingen. “Leden kunnen hier 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen in het jaar sporten. Dat gebeurt met een sleuteltje, die houd je voor de deur. Je kan altijd en overal sporten. De intake is een soort opstartprogramma, dan bespreken we wensen en andere zaken die er toe doen.” Aan de hand van een schema kan er dus op maat gesport worden.

Nieuw apparatuur

“We hebben nieuw apparatuur besteld bij life fitness. Straks staat hier cardioapparatuur, krachtapparatuur maar ook losse gewichten. Voor ieder wat wils”, vertelt Pascal. Voor iedereen is er ruimte om te sporten op maat. Bij Anytime Fitness kan er dus 24/7 gesport worden. Ook op zondag! Bij de sportschool ben je welkom vanaf 14 jaar, maar dan wel alleen tijdens bemande uren. Tijdens de training wordt dan gelet op houding en dat je niet te hard traint. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het de groei gaat belemmeren.

“Januari is de drukste maand in de fitness wereld. Iedereen met goede voornemens komt de sportschool binnen en wil aan zijn of haar doelen werken”, zegt Pascal. Anytime Fitness streeft naar een gezellige en veilige sfeer waarin je rustig kan sporten.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Best  Elburg  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • TV Nunspeet
advertentie