RTV Nunspeet

RTV Nunspeet

advertentie
Geschreven door Medi Holstege
25 april 2023 7:30


Jette van ’t Hul Nederlands Kampioen en Seizoenskampioen
Foto: Jette van ’t Hul Nederlands Kampioen en Seizoenskampioen

- Gymnastiekvereniging Nunspeet deed afgelopen zaterdag goede zaken tijdens het NK in Alkmaar. Jette van ’t Hul uit Nunspeet mocht zich na de vier onderdelen, brug, sprong, vloer en balk, Nederlands Kampioen meerkamp 2e divisie senioren noemen. Fleur van der Vegt, eveneens uit Nunspeet, nam het brons mee in de meerkamp 3e divisie junioren.

Trainster Rianne van ’t Hul kijkt tevreden terug op de wedstrijd. "Naast deze mooie prestaties werden er ook mooie resultaten behaald op de toestelfinales. Hilde Boonen uit Hierden/Nunspeet werd 3e op de brug in de 3e divisie senioren, Jannika van ’t Hul uit Nunspeet 4e op de brug 3e divisie junioren, Fleur 3e met haar sprong en Jette 3e op de vloer en 4e op de balk. Plaatsen om zeker ook trots op te zijn!" Helaas moest de gekwalificeerde Feline Beekhuis uit Epe in de 2e divisie junioren verstek laten gaan wegens een blessure. "De A-selectie van Gymnastiekvereniging Nunspeet kan zich verheugen op belangstelling vanuit de hele regio, daar ben ik heel blij mee."

vlnr Hilde, Jette, Rianne, Fleur en Janika - Foto: eigen foto

Seizoenskampioenschap

Nieuw dit seizoen is dat men in de drie kwalificatiewedstrijden en in de halve finale en finale punten kan behalen voor het seizoenkampioenschap, waarbij de behaalde punten in de halve finale en finale dubbel meetellen. "Wij zijn dan ook heel trots dat Jette niet alleen NK Kampioen is geworden, maar ook Seizoenskampioen ’22-’23! Bovendien hebben Jette en Fleur een uitnodiging ontvangen om op 24 juni deel te nemen aan de Ahoy Cup Turnen in Sportpaleis Ahoy tijdens het NK turnen van de eredivisie. Een evenement waar wij nu al naar uitkijken!" aldus Rianne.

💬 Mail ons!

Heb jij een tip of opmerking?  Mail naar de redactie: info@rtvnunspeet.nl of bel: 0341-258133

Alkmaar  Beek  Epe  Nunspeet Nieuws 

nunspeet voorpagina vrmg 
 
  • Radio Nunspeet
  • RTV Nunspeet Visual Radio
  • TV Nunspeet
advertentie